….og jeg bruker lang tid på å skrive den, så vet jeg at det også vil ta lang tid for leserne å lese den. Og er det noe bloggere flest ikke liker, så er det å bruke lang tid på å lese blogginnlegg. Og slik kaprer man ikke akkurat bloggere flest. Men heldigvis så er jeg av den typen som trives godt med å være nisjeblogger og skrive for et lite nisjemarked. For jeg vil heller glede 1 skikkelig med bloggen min enn 1000 som bare svipper innnom bloggen og syntes den er ok.

For tiden har jeg brukt faktisk hele tre kvelder på å skrive et blogginnlegg om farfar’n min! Og det ble skitlangt! Brukt mye av tiden på å klippe og kutte ned på det, men sånn som den ser ut nå, er jeg fornøyd til tross for at den fremdeles er like lang som armen min! ..innleggene kommer til å være lange, de kommer ikke til å være lettleste, og de kommer til å sikkert kjede mer enn halvparten her i VGB som ikke har sansen for lesedialoger og abstrakte filosofiske spekulasjoner, (og de som ikke liker skrivestilen og lengden selvsagt!) Men gud så godt det har vært å skrive for å skrive…….og det er det som teller i lengden når man blogger: at det føltes godt.

Etter hvert som jeg blir ferdig med å skrive bloggversjonen av familiesagaen min, kommer jeg forøvrig troligen til å slette innleggene! Tro det eller ei! Dette fordi jeg ikke liker tanken på at de ligger der og svever i internettgalaxen til evig tid…..

Ny utvikling: dato: 16 mars 2010

Jeg har blitt mye dyktigere på å skrive blogg siden jeg skrev dette….det har vært en oppadstigende kurve hele veien i skriveprosessen….noe som gjør at jeg nå skriver mer effektivt, kvalitativt bedre og ikke minst: kortere! :-D

Oppdatering: 27 juli 2010

Det hender jeg skriver lange blogg-innlegg enda…og svarer langt på kommentarer og lar lange kommentarer bli svart. Det virker som om det har blitt en trend her at alt blir langt. I don’t mind….for det øver opp leserevnen om man orker å lese litt lengre blogger.

Så klart jeg har blitt bedre blogger siden jeg startet her desember 2006, men litt deliriske tankespinn kommer med jevne mellomrom enda dessverre.

Mål for bloggingen framover er å bli bedre på å skrive klart og tydlig, og gjøre det mer folklig i formidlingsstilen. (men ikke i temaene).

Tips oss hvis dette innlegget er upassende