Dette er beskjeden jeg får på dashbordet mitt her:

 

“Viktig melding! VGB kommer til å bli avviklet som åpen bloggtjeneste og vi oppfordrer alle til å flytte bloggen sin over til wordpress.com, blogger.com, tumblr.com, ipublish.no eller blogg.no. Endelig sluttdato har vi ikke satt ennå, men det blir mest sannsynlig i løpet av september-oktober.”

 

Hmfr….jeg hadde tenkt til å være her “to the bitter end..”…spesielt med tanke på at jeg for noen år tilbake kjøpte domenet “skildring.no”, så var planen å flytte bloggen min dit engang…men: jeg ekke klar enda…Og dessuten, så har jeg ikke hatt helt klar plan om hva jeg skal bruke skildring.no domenet til enda.

Så…jeg tenkte at jeg fikk rett og slett flytte bloggen min til wordpress til jeg får bestemt meg for hva jeg skal gjøre videre med skildring.no. Og jeg gjør det nå som jeg har fri og tid, før det blir for sent i august, hvor livet mitt får en helomvending og jeg da plutselig ikke har tid til å flytte…

Så jeg har laget blogg på wordpress. Adressen er:

deliriumdelight.wordpress.com

 

Eneste irriterende er at jeg ikke kunne bruke “faustina” nicket mitt siden det allerede er okkupert. Vurderte i såfall å ta tilbake mitt gamle nick “trollapen”, men er liksom ferdig med den perioden i livet mitt hvor jeg var en trollape i praksis….Og midt i dette med å bytte nytt nick, fant jeg på et nick …

 

DrosselDaisy.

Why not?

 

Anyways, jeg har flyttet bloggen min og holder på å fikse det nye hjemmet. Det er litt rotete enda, men hvis dere ikke bryr dere om rotet, så er det bare å komme inn. :-)

 

Mvh

DrosselDaisy, aka Faustina….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende