Jeg bruker hver morgen* å lese det jeg rekker å lese av blogger, aviser og ikke minst debattinnlegg. Aller best liker jeg å lese debattinnlegg om jeg er ekstra groggy og trøtt om morgenen, for er for trøtt til å engasjere meg i tunge nyhetssaker og bloggere enda…og i disse groggye tilstander, velger jeg å lese debattinnlegg på vgd.no og på aftenposten debattsentral. Litt sånn morgen jeg har hatt nå, og leste nå enkle debattinnlegg om humor på aftenposten D. Mens jeg leste, slo det meg at jeg til nå postet kun debattinnlegg på vgd og ikke aftenposten debattsentral siden 2004.  Hmmm…hvorfor har jeg ikke har gjort det samme på aftenposten debattsentral som på vgd.no, kan jeg ikke svare på. Har bare blitt sånn. Men i dag bestemte jeg meg for å også bli debatant på aftenposten debattsentral når jeg likeså greit er mye der inne, så lagde nå en brukerkonto der. Før jeg blir bruker , leser jeg “regler for debatt og kommentar”. Så klart jeg gjør det, for jeg vil jo vite hva jeg signerer meg på som aftenposten debattant. :-) Jeg kommer til avsnittet “ansvarsfrasrkivelse” i regelverket deres, og begynner å le! Les hva de blandt annet skriver med STORE BOKSTAVER i ANSVARSFRASKRIVELSE:

ANSVARSFRASKRIVELSE

AFTENPOSTEN GIR INGEN GARANTI FOR AT (i) TJENESTEN VIL MØTE DERES BEHOV, (ii) TJENESTEN VIL V&Aelig;RE UAVBRUTT, PRESIS, SIKKER ELLER FEILFRI, (iii)

He he…joa, det stod mye mer om hva de fraskrev seg ansvar for, men det var dette avsnittet som fikk meg til å le. Ble bare så veldig  amerikanske tilstander over det, hvor de gir løfter om at de ikke er noen crowd pleasers og at vi har bare å godta om det skjer tekniske svikt eller ei. “Ja ja,” tenkte jeg;- “da vet jeg det og godtar ansvarsfraskrivelsen”.

Fikk meg til å undre på om vgb skrev noe lignende om ansvarsfrasrkivelse da jeg skrev opp som blogger her? I såfall, så har jeg ikke noe å klage på at vgb har vært som det har vært i de siste årene …..skal sies: har aldri opplevd tekniske svikt i vgd som jeg har opplevd på vgb…men det skulle bare mangle…tror jeg…innbiller meg at det er teknisk lettere å drive debattforumer enn bloggforumer….på en måte har jeg skjønt at det er det uten at jeg er helt sikker på hvorfor…

*Jeg bruker hver morgen(siden jeg kurerte meg selv fra morgenangst på mine fridager i 2010 en gang. Takk for tips Skeptisk. ;-) )….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende