huh? Hvordan går det an? Jeg har skikkelig masse problemer og utfordringer som har klart å balle seg på knappe tre uker. Og i går så eskalerte det seg til at vi igjen måtte flytte nå som vi nettopp hadde flyttet! Så hovedproblemene som okkuperer meg vekk fra bloggen nå for tiden er:

  1. flytting for tredje(!) gang på 3 uker!
  2. Er i jobbsøkerprosess i Oslo mens jeg flytter mellom to byer (!) (mellom Tønsberg og Oslo)
  3. Samtidig som jeg faktisk har noen vakter igjen på treningstudioet jeg jobber på i Tønsberg
  4. økonomiske og tidsmessige begrensninger som hele tiden lager masse barrierer for at jeg skal få livet mitt mer på gli.

Har andre ting som også har skjedd, men det blir for mye og for vanskelig å forklare alt sammen når jeg ikke skjønner selv helt detaljene i det hele. Men de problemene angår dessverre meg, så best å sette meg ned en kveld og skjønne dem. :-/

Men til tross for problemene….så har jeg det så bra… Jeg syntes det er rart hvor bra jeg har det til tross for at det er skikkelige utfordrende problemer som utfordrer lykken. Min mentale helse er  imunn mot usynlige sverdhugg fra ytre omstendigheter som vil jeg skal bli deprimert at det hele. Men selv om jeg så ville bli deprimert og fyllt av angst, så tror jeg ikke at jeg hadde klart å bli det. Det virker som om ekteskapet mitt og all den tiden jeg har brukt på selvutvikling har gjort meg skikkelig sterk mot depresjon. Jeg tar ting overraskende bra, og det er uvanlig for å være en som tidligere tok ting på den dårlige måten. Når jeg forteller venninnene mine om tingenes tilstand i livet mitt så blir de helt svett! Men jeg svetter ikke engang en lite dråpe for alle problemene som har prøvd å hugge igjennom mitt mentale skjold. For jeg har tydeligvis fått opparbeidet meg nok experience til å lage et skikkelig” mindshield” skill mot livets harde skole.

Jeg legger meg om kvelden bekymringsfri til tross for bekymringer, klarer å ha et godt ekteskap og et godt liv til tross. Jeg har det bra….så deiligt!

Anyways, derfor jeg er litt sånn sporadisk på bloggen min for tiden og svarer litt kjapt…men vit at jeg likevel bryr meg om kommentarene jeg får og at jeg setter pris på dem. Må bare få mere tid til å svare kommentarer fortløpende……..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende