Jeg HAAAAAAAAAAAAAATER NÅR VGB KASTER MEG UT AV MIN EGEN BLOGG  når jeg kommenterer! ARGH! Det kaster meg ut til siden: “This page appears broken“! Og der blir jeg i alt fra 5-20 minutter! ARGH! LAAAANGE MINUTTER!

Javisst har jeg lest andre vg-bloggere klage på det, så det er ikke bare meg som opplever tekniske feil med vgblogg (b.l.a Argus37 blogger om det). Jeg har fått leserbrev fra vgbloggere om hvorfor dette eventuelt skjer (en av grunnene er at vg-moderator prioriterer annet enn vg-bloggere på vg osv osv)….det er godt å vite at det ikke bare er meg som opplever det…men likevel:

JEG HATER DET AKKURAT NÅ SOM JEG VAR I EN SKRIVEFLOW! OG SPESIELT HATER JEG DET nå som jeg var midt i en kommentar rekke, og så WOOOPS! Så ble kommentaren borte siden jeg plutselig havner på “this page appears broken” siden! Og så var det den fine kommentaren min! BORTE FOR ALLTID! Jeg får ikke den samme punchen om jeg skriver kommentaren på nytt, for det er sånt som bare skapes i øyeblikket man skriver det! ARGH!

Sånn….da var jeg i bedre humør.-…måtte bare få ut frustasjoen! Nå  fortsetter jeg å kommentere i bloggen min…og håper på at det ikke skjer igjen med det samme (og hvis det skjer, at det ikke varer mer enn 10 minutter som det varte nå!)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende