Hvert år siden 2007, så har jeg en gang i året møtt på en  “magiker fra tryll” mann med eksepsjonell evne til å se inn i andres indre åndeliv. Når han gjør det, ser det ut som om han ser gjennom et usynlig trollspeil over hodene på folk. Første gang jeg møtte på ham, så han absolutt ALT(!) jeg fryktet og ikke ville vite. Han så i speilet, og så sannheter om meg selv som jeg ikke var klar for å erkjenne på grunn av min umodenhet. Andre gang, året etter, visste jeg at jeg snart kom til å støte på ham igjen…og jeg gruet meg. Jeg bare visste at jeg kom til å se ham igjen og at det ville bli like smertefulle erkjennelser som sist…og visst fikk jeg rett!…men erkjennelsene han kom med gjennom å se i trollspeilet sitt, var ikke fullt så negativt som første gang, men likesåfullt smertefullt. Jeg skalv, jeg gråt som et skremt dyr i sengen min i flere timer…jeg skrev et innlegg om det for to år siden her (som nå er tatt bort herfra)….tredje gang, så var det heldigvis bare litt vondt…..og nå har tankene begynt å vandre til mannen med trollspeilet igjen, noe som gjør at jeg føler på meg at vi kommer til å møtes igjen ganske snart

! Jeg trodde ikke på healing og hokus pokus før jeg traff på ham. For å ha så verdammt rett i de innerste ting som bare jeg vet om. Kan jo hende han egentlig er en psykologenes svar på dr. House og bruker hokus pokus som skalkeskjul for hans evne til å være en god menneskekjenner. I såfall, så er han j*klig god på å skjønne til og med den innerste  seksuelle fantasier som jeg ALDRI har sagt til noen….ikke en gang min mann!

Hvorfor blogger jeg om ham? Jo….for å lufte tankene om ham…og for å se om jeg har rett: at jeg tilfeldigvis møter på ham igjen nå om litt, for da kan jeg bruke dette innlegget som dokumentasjon på at jeg visste det. Men helt ærlig: jeg skjønner ikke hvorfor jeg har hatt rett hver eneste gang i når jeg kommer til å se ham igjen. Hvordan gjør jeg det? Hvorfor kan jeg bruke noe så skjørt som følerier som indikator på noe som kommer til å skje i framtiden?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende