Hver helg er jeg faktisk på byen. Som regel for å henge litt i baren mannen min jobber i som barsjef hver helg. Elsker å drikke de gode drinkene mannen min mikser til meg, (selv om jeg vet det ikke er sunt…snufs…var flink til å holde meg til vin inntil de gode drinkene ble oppdaget av min sarte gane).,  Og jeg elsker å være sammen med  mannen min  på jobben hans…jeg har så og si blitt “overvåkningsinnventaret” som de så fint kaller meg ;-P .  Jeg digger omgangsfellene jeg henger med i baren til mannen min, og jeg finner det stimulerende å møte nye og interessante mennesker i baren hans. Kjempe knakandes!

Men det rare i denne byen skjer hver gang jeg skal hjem fra byen. Jeg bor bare 5 minutter unna baren til mannen min, men på de korte 5 minuttene, så opplever jeg HVER bidige gang rare mennesker. Ingenting overrasker meg mer med byen med det rare i på natten…., men i  kveld, så ble jeg likevel skikkelig overrasket!

I det jeg går opp trappene til leiligheten vår i tredje etasje i en bakgård, så følger en polakk tjomball etter meg . Han gikk søren meg kledd som lommemannen! Charming! (NOT)!I den ene hånden har han kebab og i den andre hånden har han blengt fram sin store og lange pikk !!!!!!!!!!!!!!!! Han vifter med pikken for å liksom lokke meg til den!!!!!!! WUT!!!!!!!!!!!! Og så roper han etter meg, der han står under meg som en omvendt Romeo:

“DO YOU WANT PICK?”

FY FAEN SÅ EKKELT! SORRY FOR at jeg ikke selvsensurerer språkbruken, men det er noe av det mest nastye og ekkleste jeg har opplevd i hele mitt liv i min egen bakgård! Jeg ropte bestemt ned fra trappene:

“NEI ! STIKK TIL HELVETE VEKK!”

Og svaret jeg fikk? Jo…

“Oh…you are so beautifull…” (sier han med lengsel i stemmen!)

……..jeg var faktisk veldig kampklart i tilfelle han skulle løpe opp trappene og forsøke å voldta meg, men det der var faktisk uventet svar ! Han stakk høflig nok vekk….også veldig uventet! Hva skjedde? Fra å være skikkelig ekkel med å vifte pikk i den ene hånden og holde kebaben i den andre, (og så den ekle invitten!) ….og så høflig nok gå vekk med et kompliment på vei vekk???????????

Hva skal jeg si? Tønsberg by er rar på denne tiden av døgnet……….

Natti natt

Tips oss hvis dette innlegget er upassende