……og laaaaaaang kveld…zzzzzzzz……

……..derfor ingen vis blogg-innlegg nu.

Planen var å endelig blogge igjen etter så mye jeg har opplevd i det siste…..Spesielt nå som jeg har tid og bitte litte granne lyst, så burde jeg blogge som mest nå som jeg endelig har litt fri fra husbonde, skole, instruktørjobb, jobbsøknader, 6 kattunger og en gretten kattemor.

…men plutselig så var inspirasjonen, gnisten og motivasjonen til å blogge helt vekk! Hadde planer om å blogge om begravelsen jeg var på i Sverige, omlivet og døden som jeg tenkte på i den anledning….., og kanskje også noe om byfenomenet i den lille byen Askersund i Sverige.., .(jo, den byen fordi det er byen som er i nærheten av der farmor, farfar og moster Sonja bodde, fordi begravelsen var i kirken der, fordi det er der vi henger når vi ikke er helt på landet…ja, you get the point? ;-) )) ..Jeg ville lage et blogg-innlegg hvor jeg knyttet de temaene sammen til nok et laaaaaaangt blogg-innlegg slik jeg liker å gjøre det (og heldigvis slik jeg ser noen av leserne her ikke har i mot heller )…..men nei da, det går bare ikke akkurat nå…

…..jeg tror det har litt med at jeg er trøtt, men også mest med at mange av tankene er så kornete og ferske enda…de har på en måte ikke blitt helt krystalisert seg som et blogg-innlegg  verdt å publirsere enda….tankene og følesene er mest et delirisk rør kunn forståelig for apehoder som mitt eget. Og når tanker ikke føles lynende klare, kommer heller ikke motivasjonen til å krafse det ned per blogg. I stedet har jeg skrevet meste av det jeg har opplevd i dagboken min, på den gamle dagse måten….noe jeg faktisk gjør ofte for å få klarnet hodet og for å se om det er nogenlunde henger på grep…og så langt, så henger tankene fra Sverige turen ikke helt på grep per dagbokform, så da tar jeg heller ikke sjansen på å blogge om det før jeg føler meg helt klar…og helt våken.
Håper jeg ikke skuffet dere, thi faste og ukjente lesere……men ønsker dere en god natt og masse søte kattunge-drømmer for de som liker kattunger.

zzzzzzzzzzzzzzzz

Tips oss hvis dette innlegget er upassende